Dil okulunun fazla bi onemi yok bence. Bana vize alirken ucuz okul secme zor alirsin falan demislerdi. Kaplan falan 300$ di haftalik; Benim gittigim okulun haftaligi yaklasik 120$ a geliyordu. Adama bolumumu ortalamami soyleyince hemen zaten aldi eline kargo kagitini ( ortalamamda 2.26 falan) ...
Okul fiyatlari nyc de 60-350$ arasi degisiyor ortalama olarak.
Okula fazla para vermenizi onermem ben. SOnucta haftalik 20 saat (Gunde 4 ders toplam 3 saate yakin) Gunde 3 saatte ne kadar ogrenilir ki. OGreniyorsun ama daha cok okul disi arkadaslarinla konusunca gelisiyor. Okul %20 ise okul disi %80...
Onun icin okula fazla para vermek mantiksiz. Kaplan, lsi falan guzel ama bence haftalik 300$ vermek pahali.
Sinifta pratigin bol yapildigi, odev falan devamli verildigi, ikili konusmalarin cok oldugu, TURKUN az oldugu bi okul secmen faydana olur
Turklerden uzak durun derler dil icin. %100 dogru. Ilk baslarda guzeldi. Turk arkadasla takilmaya baslayinca sinifda, derslerden sonra falan baktik ilerlemiyor dil. Artik yanyana oturmamaya karar verdik.
La guardia diye bi okul var. Community college. Sinifimdan arkadaslardan oraya giden cok kisi oldu. Tavsiye uzerine gittiler hepside begenmis. Quens de. Orada konaklamayi manhattandan daha ucuza halledebilirsin.
Bookmarks