evet arkadaşlar ve biryaz geçti Cedar Point'te...öncelikle uzuuuunnnn zamandan beri foruma yazamadığım için özür dilerim... her nekadar birçok arkadaşımız pişman olsada Cedar Point'i seçtiğine valla ne yalan söleyim ben hayatımdan çok ama çok memnundum... şöle sizlere kısa kısa anlatayım Cedar Point'i...

---Cleveland'dan ulaşım---

-Valla arkadaşlar ne otobüs ne başka bişey...bence en mantıklısı taxi olur...eğer 2-3 kişi iseniz kişi başı 25-30$ 'a Cleveland havalimanından Cedar point'e gidebilirsiniz.eğer tek gidiyorsanız bile orda mutlaka bir tayvanlı,ekvadorlu,kolombiyalı yada en kötü bir Türk ile karşılaşma olasılığınız çok ama çok yüksek...şahsen ben tek gitmiştim ve 2 tayvanlı ve bir türk ile taxi kiralamıştık...

---İş türleri ve çalışma saatleri...---

-Cedar'da çalışabileceğiniz birçok iş seçenegi var...Food host,Ride host,restroom host,lifeguard... vs. Çalışabileceğiniz bu alanlardan çalışma saatleri en fazla olanlar Food host,Ride host,Restroom host...çogu arkadaşım bana "Food host olduk ama çalışamadık" dicek..evet haklılar da...çünkü Food işi çok kapsamlı bir iş.Ben günde 16 saat çalışanıda gördüm haftada 10 saat çalışanıda...Eğer fazla çalışmak istiyorsanız oraya gidince üstlerinize "ben wagonlarda çalışmak istiyorum" demeniz gerekiyor.Açıkçası ben günde ortalama 13-14 saat çalışıyordum ve rekorum 16.7 saatti...

---Konaklama ve Yaşam---

-Cedar Point'in en güzel yanı konaklamanın ucuz olmasıdır...konaklıyabileceğiniz 2 tür yurt var...biri parktan uzak bir yerde klimalı..vs. 32$...diğeri ise park ile iç içie ve sadece 16$...Ben parka yakın olanı tercih etmiştim çünkü hem ucuz hemde parkın yanı başında.işten 15 dk önce kalksanız işe yetişebilirsiniz...Cedar'da her milletten insan görme imkanınız var...kolombiya,ekvador,tayvan,tayland,türkiye,ame rika,bulgaristan,romanya,
rusya,azerbaycan,fransa,makedonya,mısır,ürdün...ya ni aklınıza neresi geliyorsa...Orda öyle sağlam arkadaşlıklar kuruyorsunuz ki oda arkadaşımla son iş günümüzde bizim için parti yapmışlardı ve öyle çok ağlamıştım ki onlardan ayrıldığım için anlatamammm...

---Yemek---

-Çoğunluk Wall-Mart'tan alışverişini yapıyor yada kafeteryadan yemek yiyor fakat bazen değişiklik yapmak istiyen arkadaşlar McDonald's a gidiyordu.Bende Wall-Mart'tan alışveriş yapıyordum her hafta ve onları tüketiyordum...Burdan bir tavsiye!!! Wall-Mart'ın tam karşısında RAYN'S diye bi yer var...11$ verip sınırsız yemek yiyebiliyorsunuz...sınırsız diyorum ama bi sınırı var yawww...akşam 10 da kapanıyor..hem yemekler süppppperrrr hemde jelibonundan tutunda bifteğine kadar 40'dan fazla çeşitle...

---Rides ve bedava biletler---

-Cedar'ın en güzel yanlarından biri de tüm Ride'lar çalışanlara ücretsiz...Haftada en az 1 tatil gününüz var ve o günü alışveriş,yeme-içme,uyku ve ride'lar da geçirirdik...Herkese 4 adet bedava bilet verilir.bu biletleri aileniz,arkadaşlarınız...vs. gelsin diye verirler.bu biletlerin satılması yasak...Sakın haa onları satarım diye düşünmeyin ki satan 4 Türk işten direkt olarak kovuldular...Ben biletleri SERKAN için ayırmıştım ama iletişim sorunundan dolayı biletler bende kaldı ve serkan'a veremedim...SERKAN şuanda biletler hala bende abi ilk görüşmemizde sana göstercem...

---SONUÇ---

--sonuç...benim için mükemmel ötesi bir yazdı...çok iyi arkadaşlar yaptım,çok gezdim,yaptığım masrafın 2 katı para kazandım,çok fazla alışveriş yaptım...vs. herşey çok ama çok güzeldi benim için.bazı arkadaşlar karşı çıkcak belki ama belkide ben şanslıyımdır biraz... aralıkta 2 bulgar nisanda da 2 mısırlı ve 1 makedonyalı arkadaşım türkiyeye gelcek...kısmet olursa seneye ben tekrar CEDAR POINT'e gidcem ve dönüşte önce Ekvador'a sonra da Makedonya yada Romanya'ya geçcem. Sahip olmanız gereken birçok tecrübeyi Cedar Point'te kolaylıkla kazanabilirsiniz.şimdiden Cedar Point'i daha doğrusu ordaki arkadaşlarımı özledim...seneye için sabırsızlanıyorum...