Alıntı enginay879 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben size en temizinden gitmeniz gereken yeri söleyeyim ben yeni geldim bizzat tecrübe ettim arkadaşlar..

virginia williamsburg'ta buschs gardens ve water country eğlence parklarında çalışmaya gidin..şirket konaklamanızı sağlıyor 4 kişilik odalarda kalıyorsunuz wat öğrencileri ile birlikte yaşıyorsunuz burada fazlaca türk olması başlarda canınızı sıksada yavaş yavaş böle daha iyi sanırım diyeceksiniz saat sorununuz olmasın min. 50 saat cebinizde bunu 60 da yapabilirsiniz hatta gece gündüz çalışıp max. yasal sınır 160 saati bulan bile var eğer yeterince tutumlu olursanız işten ayrıldıktan sonra haftalık araba kiralayıp bütün florida'yı gezersiniz sonrasında dönüşünüz new yorktan olacaktır 3 günde de orayı bitirirsiniz

eğer buraya giderseniz foruma ahh şöyle oldu böyle oldu ne yapmalıyım tarzında postlar atmak zorunda kalmazsınız
Hocam sen harbi beni iyi gaza getirdin yaa Tabi kısmete bağlı biraz ama biz sağlam yere kapak atalım da , bu arada saatlik ücreti ne kadardı dediğin yerin mesela "Buschs GArdens"?