amerika da sağlıklı beslenme??? dalga geçiyor olmalısınız kilo alırsınız felan demişler ama (busch gardens için söylüyorum) erkekler ortalama 6-7 kilo kaybetti çünkü son yemeğinizi genellikle iş yerinde yiyorsunuz bunlar bildiğin hamburger patates kola ( bunun dışında yemek bulanlar gerçekten oturup dua etsin) bunlarda eşşek gibi çalıştırıldığınız ayakta durduğunuz için kilo yapmıyor arkadaşlar sonuç olarak ordan dönerken 6-7 kilo vererek dönmüş olacaksınız sağlıksız beslenme hatta beslenemediğiniz için. ( o yüzdendirki giderken MUTLAKA peynir zeytin çorba götürün gümrükte sorun çıkmıyor ben götürmedim bin pişman oldum) ha birde cankurtaran dostunuz olur şanslıysanız: o da Honey Nut Cheerios yemek sabah kahvaltısında hatta yemek bulamazsanız sabah öğle akşam diğer şekillerde restoranlarda her gün 1-2 öğün yemeye kalkarsanız para biriktirip geazmeyi laptop almayı unutun.
erkekler için durum böyle. kızlar içinse tam tersi diyebilirim çünkü onların (galiba) sindirim isstemi yavaş çalıştığı için kilo alıyorlar bir de yedikleri erkekler gibi et-ekmek değilde daha çok aşırı şekerli ve aşırı büyük pastalar ve doughnot denilen böreğimsi şey yüzünden sanırsam. bir de gidenleri şimdiden uyarayım: eğer mide sorunlarınız varsa (ülser-gastrit-reflü-kolit gibi) amerikaya gitmeyi birkez daha düşünün eğer gitceksenizde ilaçlarınızı antasitlerinizi rennielerinizi felan depolayıp da gidin orda nasıl olsa doktora yazdırır alırım diyip hastane hastane sürünmeyin ( zaten yazmazlar) umarım gitmek isteyenler güzel bir yaz geçirirler.