Arkadaşlar bugun vizeye girdim istanbul istinyede..
aklıma takılan bi kaç konu var lütfen yardım edin uyuyamıyorum (
öncelile 2.kez randevuya girdim. 2. randevuya girenleri baya bi bekletiyolar sırnumaranız atlıyo falan..neyse yanımda da benim gibi ikinci kez giren bir cocuk vardı o ork and travelile degil oraya okumaya gidiyo.. ikimiz baya bi bekledikten sonra o görüşmeye girdi.. konuşurlarken tek duydugum konsolosun malesef vize alamıyorsun dediğiydi.. kendisine direk pasaportlarını gerekli evraklarını verip gönderdi.. hemen ardından bende aynı konsolosa girdim.. sanırım banada aynı şeyi söyleyecek deyip panikledim başlarda 2. kezmi gidiyorsun sorusunu anlamadım tekrarlattırdım.. ama sonra adapte oldum konuştuk.. detay sorular hiç sormadı nedense hiç zorlamadı.sonra BEYAZ bir kaıt verip ups sırasına gönderdi ama vize aldın yada alamadın diye bir şey eklemedi.. bende soramadım acıkcası tırstığımdan..

Şimdi benim sorum şu : 1.Bu beyaz kağıt vize kabul anlamınamı geliyor? o cocuga vermediler sonucta.
2.Ds formlarım herşeyim mevcuttu banada üzgünüm alamadın diyorlarmı.. illa cevabı upslemi almam gerekiyor?

lütfen fikrinizi belirtin arkadaşlar.. tuhaf bi sıkıntı var içimde :s