Oncelikle herkese iyi gunler ben bu yaz çok ciddi bir şekilde wat programına katılmayı dusunuyorum şu an da şirket araştırıyorum ancak bazı nedenlerden dolayı en erken mart nisan gibi yazılmayı dusunuyorum yer ve iş tercihim elbette var ama gec yazılıcagım için seçme şansımın az olacagını söylüyorlar bu ne kadar doğrudur ben nj yada florida yı çok istiyorum buraların olma şansı nedir sizce geç kayıt olacagım için soruyorum bunu ve aslında benim için önemli olan bir şekilde bu yaz amerikaya gitmek ve orada çalışmak ama geç kayıtdan dolayı çok kötü de bi yere gidip işkence gibi bir yaz geçirmek istemiyorum sizce de geç kayıt olmak kötü sonuçlar doğurabilirmi istedim yerde olabilirmiyim? bir de neredeyse butun forum u okudum ve çogu kişinin tr den arkadaşlarıyla gittigini gördüm ben tek başıma gitmeyi düşünüyorum daha önceden tek başına giden arkadaşlar varsa onlarda yaşadıklarını dinlemek isterim sizce tek başına gitmek çok mu zor olur? okuyan ilgilenen ve cevap yazan arkadaslara tesekkur ederim.saygılar...