merhaba arkdsalar 21 haziran oglen 12.30 da dlt a hava yolryla istnbldan harakt ettik local time ile 16.55 de inmemisz gerikiodu ama biz 16.10 gibi erken indin ama kule erken geldik die izin vermdi bi tur attik havda snra indik bu sferde otobs gondermediler bzide olsa hmen gelir yaklasik 1 saat sonra ucaktn ciktim..connection bolume gectim cnku richmond a gelcektim orda bi bolum vr valizinizi aliosn z koridoru gectkten sonra bi bolum daha vr orda ise valizi teslim ediosunuz zaten size sormadn aliolar elinizden ustunde kagidiniz vrsa hic mrk etmeyin nreye gtti bu valiz kim aldi diye sonra yaklasik 4 saat bekleyip ikili ikili koltuklarin olan kucuk bi koltuga aldialr sonrada 12 de orda oldum sonrada havaalinda karsiladilar beni(daha onceden yaznki gelsinler) sonrda geldik yurtda kayit oldm biraz dolandim ve yattim birazdan da park merkzine gidip oraya kaydimi yaptrcam zor bisi yok bna olmadi en azindan bnde heyacanda yoktu zatena rda kucuk akslikler haric buraya kdar super geldim..kolay gelsin simdiden arkdsalar..