ben de massachussets south yarmouthtayım..ilk başta sıkıcı bi yer gibiydi ama insanlarla tanıştıkça çok eğlenceli bi yer oldu burası,geleli 10gün oldu ama bi çok yere gittim.evde 1türk kız erkek arkadaşım 2ukraynalı kız 2ukraynalı erkek kalıyoruz. 2.gün yakınlardaki golf kortuna gttim erkek arkadaşımla adam "sizi çok sevdim" dedi ve bize hm golf sopalarını hediye etti hem de para vermden istediğimiz kadar golf oynadık, 2gün önce işyerindeki perulu arkadaşımız bizi hyanniste gezdirdi, aynı günün sabahı yan evdeki komşularla tanıştım, meksikalılardı, bisiklet almak istediğimi söyledim ve bana bisiklet hediye ettiler=))) nereye gitmek isterseniz söyleyin, biz arabayla götürürüz işte olmazsak dediler,dün de işyerindeki brezilyalı çift bizi marshallsa götürdü,geldiğimden beri tek bi sorun yaşamadım sanırım..ufak tefek problemler tabiki oluyo ama onu da işverene anlatıyoruz, o da çözmeye çalışıyo. bizim genel sorumlu tony,amerikalı,çok eğlenceli birisi, her sorunumuzu anlatabiliyoruz, üst-alt ilişkisi yok işyerinde, bi iş verdiklerinde "şu anda kahve içmek istiyorum daha sonra yaparım" diyebiliyosun mesela. gittiğiniz yer çok sıkıcı hiç hayat yok gibi durabilir(burası gibi) ama orayı hareketli hale siz getirebilirsiniz, herkese iyi wat'lar
Bookmarks