Bakın sizi nerde yakaladım..erman ve ugur yardım edin bana yaa noolur?çok zor durumdayım,o lanet olası yere dayanamıcam artık daha fazla katlanamıycam bgn uurada mail attım zaten ama bişler söyleyin napiim?erman sen biliyosundur?3ünde geldim bende new jersey deyim işte,işim hmshost nesee uur bilio zaten olayları sorarsan zaten anlatır heralde?ben social security number almadan işten ayrılırsam nolur?hemen türkiyeye geri dönmek zorundamı kalıcam?yani hiç gezmek için zaman fln vermiceklermi bana?travel gibi zamanım olmıcakmı hiç,işten ayrılırsam?ben daha fazla dayanamıycam,çekemiyorum yaa lanet olası burger kingi çok kalabalık,çok ama çok deli yoruluyorum bir an önce ordan kurtulmam lazım...danışmanımla fln iletişime geçtim ama ciee yle bişi halledemedim daha ugraşıyorum,o kadar ingilizce bilmediim için türk biri yarın gelicek yarın tekrardan ara dediler bana=((tekrar arıcam!!yaa bişler söyleyin napiim,işten ayrılırsam noluur sonucu?bidaha buraya gelebilrmiyim vizede fln bi problem çıkarırlarmı yada hemen geri mi dönmek zorundayımm...yardım bekliyorum sizden!!!en azından bişiler söyleyin yaaa,valla ben daha fazla dayanamıycam oraya durum çok kötü!!ugura bana iş bak oralarda yanınıza geliim bari dedim,bide tek türküm bulunduğum lanet olası yerde kız başıma!!bişey çıkarsa szin yanınıza geliim bari yaa=(((cvp bekliyorum kesin erman ve uugur...ii bakın kendinize
Bookmarks