Merhaba Arkadaşlar;
Şuan Atatürk Havalimanı Wings Loungedan yazıyorum yani henüz ABD'de değilimKalkışıma daha 1 saat var biraz vakit geçiriyorum.
ama ilk fırsatta buraya başladım ki devamı gelsin. NY'a ulaştığımda.
Şuana kadar ki aşamayı anlatayım kısaca daha sonra kalkıp Duty Freelerden alışveriş yapacağım
Gerçi anlatacaklarımı herkes biliyordur.
>Önce THYnin gişesine uğrayıp fiziki biletimi aldım sonra D oturumuna geldim burası ABD için Check-In işlemlerinin yapıldığı yermiş burda kontrol işlemlerimden geçtim. Bagajım 16 Kg geldi el çantamda 6 Kg yani sorun yok.
Sonra türk vatandaşları için gümrük işlemlerine geldim. Girişinde yurtdışı çıkış pulunuzu aldınız mı? diye bi uyarıyla uyandımve pul gişelerine gittim ama malaesef yanıma TL almamıştım(dolar gani ama
biraz karıştırdım kurçaladım ama yok çıkmadı 15 TL . Aksilik bu ya 14 Çıktı
dedim ordaki memura 14 TL var ya da dolar . O da tamam dolar ver dedi 1 TL yerine 1 $ verdim ve adam para üstünü vermedi. Aslında ben böyle şeyleri kabul etmem normalde olsa kuruşu kuruşuna para üstünü alırım ama neyse arıza çıkartmayayım dedim
sonra pulu aldım pasaport kontrole geldim orda bi memur kontrol etti
dedi'kardeş sen de mi öğrencimisin? ya bugün ne öğrenci geldi kardeşim' ben de WAT olayını anlattım WAT mevsimi dedim...
sonra buraya yani WİNGS LOUNGE geldim. Gerçekten çok güzel herşey beleş
Wings kart benim çok işime yaradı bileti beleşe aldım, loungelerden faydalanıyorumç NY JFKye vardığımda arkadaşımı bekleyeceğim 4 saat kadar.
o zamanda vaktimi Loungede geçireceğim
neyse şimdilik benden bu kadar. Devamı gelecektir.
Saygılar, Sevgiler![]()
Bookmarks