Fena olmayan bir yolculugun ardindan NY a indim,BA guzel bir hizmet sunuyor ucus boyunca yemekler guzel,yaniniza yemek almayi cokta dusunmeyin yol boyunca karniniz doyuyor,Heahtrow havalimani cok sakin,sigara kesinlikle yasak ama ben sansimi deneyip WC de ictimsaniyorum bir alarm sistemi yok,ama bayanlarinkinde sanirim varmis.Burada telefonlari kullanmayi denemeyin cok sacma bir sekilde havaalanindaki ankesorlu telefondan TR de nereyi arasam calmadi,daha dogrusu arama yapmadi,tum adimlara uysamda sonuc alamadim,telefon edebilmek icin dolar bozdurup pound aldim ona yanarim
JFK deki islemler cok uzun surmuyor,gumrukten gecip bavulunuzu alip hemen disari cikabilirsiniz,bircok gorevli var ve yardimci oluyorlar,shuttle kullanarak ya da airtren ve metroyla NY downtown a ulasabilirsiniz ama ben shuttle i tavsiye ederim sadece 15 dolar ve NY da bircok lokasyona gidebilirsiniz.Greyhound icin online bilet almayin ucak rotar yapabilir,otobusu kacirabilirsiniz saatlerinizi iyi ayarlayin.Ben otobusu yakalayamdim,araba kiralamak zorunda kaldim,NY da araba kullanmanin stresi hala uzerimde,simdilik aklima gelenler bunlar,gorusmek uzere