Merhaba arkadaşlar. Aylar süren çabalar sonunda maceralar ülkesindeyiz. Bir arkadaşımla beraber geldik. Missouri eyaletindeyiz. Yolculuk ve ilk günlerden biraz bahsetmek istiyorum.
5 Haziran günü İstanbul-Amsterdam-Memphis-Springfield aktarmalarıyla buraya ulaşabildik. 22 saat süren uzun ve çok yorucu bir yolculuktu. Daha gelmeyen arkadaşlara tavsiyem mutlaka yanlarında yiyecek birşeyler bulundurmaları. Hem yolculuk hemde ilk günler için. İlk KLM uçuşumuzda ne olduğu belli olmayan tatlımı tuzlumu onu bile anlayamadığımız sözde kahvaltı için verdikleri şeyleri hiç yiyemedik. İkinci uçuşta NWA'da bakım çok iyiydi. Ama orada verdikleri yemeğide yemektede büyük ihtimal zorluk çekersiniz. Çok ağır ve baharatlı bi tavuktu. şahsen sadece tadına bakabildim. Üçüncü uçuşta Da ile geldik. 1 saatlik kısa bir uçuştu. Bizim köy otobüslerine benzeyen 20 30 kişilik bir uçaktı
Burada ilk izlenimlerim çok iyi günlerim geçeceği yönünde. İnsanları çok iyi. Yolda gordugun herkes selam veriyor Hatta hal hatır soruyorlar. Ice cream truck'ta dondurma satacagız. ilk bir kaç gün kurallar iş nasıl cart curt mevzuları vardı. gayet ii gecti. cok zevkli bir iş gibi gorunuyor. Ayrıca cok iyi bir patronumuz var. Bize Joplinin en iyi yerinde ev tutmus. Havuz jakuzi fitness ne ararsan var. ayrıca kuralları ogrenmek icin kendi mercedes arabalarıyla sokaklarda caddelerde turluyorz. Bizim ülkemizde bunu hiçkimse yapmazdı heralde. Ama burann bize ters yanı trafiği kesnlkle ilk geldim şok oldum resmen. trafik cok güzel işliyor. herkes kurallara uyuyor, gayet saygılılar. Her sokakta hız limiti her sokak basında stop levhaları. alısmak zor olacak gibi
simdilk bu kadar. hepinizin güzel birer yaz gecirmesi dilegi ile.