Herkese iyigunler,1 aydır yürüttüğümüz kalıcak yer bulma çalışmamız malesef sonuçsuz kaldı.Şirketimizin ayarladığı kalıcak yer cidden çok haksız para peşinde ve avantajsız.Bizde kendimiz bulucaz dedik,ancak ocean city md de bi tane bile hostel yok.oda arkadası arayanlar work and travelcılara sıcak bakmıyor.Herşeyimiz tamam. 2 hafta sonra gidiceğiz,ancak kalıcak yerimizin olmaması çok gerici bi durum.
Şöyle bir sorum olucak,şimdi şirketin ayarladığı 8 - 10 kişilik buyuk evlere fln gidenler.2 kişiyiz,yere bi yatak atıp yerde yatarız hiç problem etmeyiz.Böylece sizinde kira bedeliniz düşmüş olur.Bu işe sıcak bakan varmı? Sonucta orda evi kontrol eden birisi olmuyacak,8 kişilik bir evde 10 kişi kalmasını kimse dert etmez,yerde koridorda yatmayıda kabul ediyoruz.atıyorum kişi başı 150 dolar oduyosanız haftalık bizim sayemizde 100 dolara dusucek kiranız.Bu tür bir olaya ben varım diyen varmı? Merak etmeyim kalıcak duzgun bi yer bulunca taşınıcaz,yani geçici, maksimum 3- 4 hafta kalabileceğimiz bir yer arıyoruz.
İkinci sorum ise,lütfen ocean city md ye gitmiş ve bilgisi olanlar kalıcak yer konusunda tavsiyeniz varmı? Şöyle yapın böyle yapın diyeniniz varmı? Ucuz kalıcak yerlerin web sitesi,email,telefon fln iletebilirmisiniz bize.(rica ediyorum bilenler yazsınlar) teşekkürler