Alıntı yakuza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gezme kısmı haric tek gitmenin bir sürü avantajı oldugunu söylemeden gecemiyecegim. Öncelikle her işi kendiniz halletmek zorunda kalacagınız icin en ufagından her basardıgınız bir eylemden sonra kendinize güveniniz tavan yapacaktır. Kazanacagınız hayat tecrübesi x kisi gidilince T/x olurken tek kisi gidince T olucaktır İşe yerlestirmelerde tek kisi daha kolay yerlestirildigi icin bir avantaj da ordan. Arkadasla gidince evi diger x kisi Türk arkadasınızla paylasmanız gerekecekken tek kisi gidince evi Rus, Ukraynalı bayan arkadaslarla paylasma sansınız dogabilecek. ( Tabi biraz da sans lazım bu konuda ) Ve daha bir cogu. Tek kisi gidiyorsanız tek yapmanız gereken kendinize güvenmek, elinize valizi alın arkanıza bile bakmayın. Hava alanında saatleri local olarak ayarlayıp yorgunluktan uykuya dalma ihtimaline karsı telefonun alarmını da kurmayı unutmayın
evet gezme kısmı için kötü olucak hakkaten.. benim en korktuğum şey nasıl gidiceğim havaalanında aktarma falan halledebilirm umarım,daha önce yurtdışına çıktım ama tek değildim o yüzden biraz korkuyorum..