bu tarihe bırakılır mı diye soracaksınızdır şimdi, haklısınız ne diyim.
gelecek sene bu tarihe bırakmayacağım.
neyse...

dün vize görüşmesine gittik.
ben ve bizim şubeden 1 arkadaş daha 14.15 sularında ordaydık.
dışarısı cayır cayır yanıyor, tek tek alıyorlardı bizi içeriye.
8x5mt bir yerden içeriye girdik, telefonları xray mı ne o alet ordan geçirdik bıraktık oraya.
ordan bahçeye çıktık ve belgeleri kontrol ettirdik, tabi türkçe konuşuyoruz orda

neyse sıra numaramızı aldık önce içeri gir parmak izi ver sonra görüşme dedi ordaki teyzemiz, peki dedik kapıyla baya bi haşır neşir oldum. o ne kapı öyle abi, itecez mi çekecez mi anlayamadım ben

neyse içeri girdik maksimum 20 work and travel öğrencisi vardı. 1 tane parmak izi alacak bayan, 2 tane de görüşme yapılacak yaşlı teyzelerimiz vardı.

neyse sıramız yandı gittik parmak izimizi verdik falan, ordan sonra dinledik hatunlar ne soruyor diye...

hafif beyaz, siyah gözlük çerçeveli çok tatlı bir teyzemiz herkese verdi vizeyi. sorduğu soruların 3 tanesi zaten belli, nereye gideceksin, ne olacaksın, okulun ne zaman bitiyor... sonrada enjoy your holiday diyip ups'e yolluyor

yanındaki sarı saçlı diğer teyzemiz ise bizi pek tatmin etmedi. çoğu arkadaşın görüşmesi uzun sürdü ve kimseye vermedi diyebilirim. hazırlık öğrencisi olmama rağmen ona gelmemek için o kadar çok dua ettim ki ... bizim arkadaş benden bir önceydi, önce o girsin bizim beyaz teyzemize dedim ve bizim arkadaşın numarası yandı oh şükür dedim. biraz konuştular falan aldı vizeyi sonra sıra bana gelecek, hadi diyorum çağır benide oraya gitmeyelim

benden 3 kişi sonrası yandı, eh yani teyze oldu mu dedim ki tam o anda sarı saçlı teyzemiz dükkanı kapattı yani 5 dakika daha dursa bende bugün vizeyi almamış olabilirdim.

vize sorularıma gelince,

parmak izimizi verdik, sonra sorduğu sorular ise
hazırlık öğrencisisin değil mi dedi
ilkinde anlamadım sorry dedim, sonra evet öyle dedim
notlara baktı, pekte iyi değil notlar dedi
bende bunu yanlış anladım ve teşekkür ettim
iyi değil kuzum dedi
hmmm kusura bakmayın dedim
nedenini sorsa konuşacaktım sormadı ...
sonra nereye gideceğimi sordu
maryland dedim
ooo , ne olacaksın dedi