Alıntı scalet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben erkek arkadışmla gitmek istiyorum.İkimizde son sınıfız ben bitiriyorum ortalamamda iyi ama erkek arkadaşımın ortalaması 1.90 ,2 civarında ve daha 2 senesi var bitirmeye.gerçi bu dönemki derslerini verdi ve bunun iyi olucağını düşünüyoduk ama transkripte 2. sınıf olarak mı gözüküyo yoksa4. sınıf mı sizce vize şansı nedir şansımızı denyelim mi?
3 şirketle görüştük 2 tanesi sorun yok dedi.1 tanesi vize konusunda imkansız nerdeyse dedi.Hiç paranızı yakmayın dedi.Moralimiz çok bozuldu.nedersiniz
scalet kesinlikle moralinizi bozmayın.. o imkansız diyen düşüncesiz şirketlere aldırmayın...bence o şirket yeterince öğrenci bulduğu için sizinle uğraşmamak için sizi başından savmak istemiş...vize görevlisinin dikkat ettiği en önemli unsur son dönemlerde notlarında bir artış gözlenmiş mi gözelenmemiş mi.en önemli kriter o çünki... belirttiğin kadarıyla erkek arkadaşının sanırım notları son dönem daha iyi olucak ..vize alamamanız için için bi sorun yok bence..moralinizi yüksek tutun ve bunu vize görevlisine yansıtın.. umarım hayırlısıyla alırısınız