Ayın 27sinden beri Washington Dc'deyim... Çok da fena olmayan bir yolculuktan sonra geldim... Dulles Havaalanından SuperShuttle ile Dc merkeze 15$ karşılığı geldim... ilk gece için International Hostelling denilen Dc göbeğinde 39$ kaldım... (normalde 45 ama söylerseniz üyelik kartı açıyorlar hemen fiyat düşüyor)... Yavaş yavaş okuldan arkadaşlarım da geldiler bazıları farklı bölgelerinde olacak Dc'nin... ilk izlenimlerim bunlar... Dc çok ucuz olmayan bi yer... gelecek arkadaşlarıma kesinlikle yanında getirebilecekleri şeyleri getirmelerini tavsiye ederim çünkü şehir pahalı ... ucuz bölgeleri veya mağazaları var ama ilk bi kaç gün hatta ilk ay için getirdikleriniz işinize yarar...(herşey olabilir açmak gerekirse ,mağazalar pahalı...)

sorularınıza seve seve ama fırsat buldukça cevap verebilirim...

Fakat benim şirketimle alakalı bir sorunum var ... KALACAK YER... burada gerçekten kalacak yeri kendim ayarlamaya çalışan birisi olarak rahatlıkla kötü bir durumda olduğumu söyleyebilirim... yardımlarınızı bekliyorum , kesin bilgiler çok işime yarayacaktır... Dc merkez olması şart değil metro çok yaygın çünkü...çok teşekkürler