Taksim Galatasaraydaki şirketin sponsor firmalarından biri olan bu kuruluş sağolsun oldukça kazık attı.
Şirket ismini vermiyorum. Yöneticiler izin verirse söylerim ama çoğu kişi tahmin etmiştir.
Bu başlık altından son durumumuzu güncelleyip birbirimize bilgi akışını sağlayabiliriz.

Benim işim henüz dün iptal oldu.
Vermont-Manchester'da bir hoteldeydi.
Yarın haber vereceğiz dediler
vermediler
aradım
hafta içi dediler
hafta içi arayacağım
p.tesi diyecekler
ki daha önce işi iptal olanlar görüyorum ki hala bulamamışlar bir iş.
aynı lokasyonda benzer işleri bizim için aradıklarını söylediler ama bu kadar büyüklüğü ile övünen bir firmanın alternatif işi olmaması çok enteresan.
5 ay önce imzaladığım sözleşmenin şimdi iptal olmasının mantığını sorduğumda "gitmenize bir kaç gün kala da iptal olabilirdi ve biz size bundan bahsetmiştik" diye pişkin bir cevap alarak iyice gerildiğimi de belirtmek isterim.
bu ihtimali elbette ki herkes biliyor ama bize o zaman "işiniz iptal olduğunda en az 3 iş seçeneği size sunulacaktır" da demişlerdi ama görüyorum ki oyalama taktiklerinden başka bir şey yok ortada
5 işle ilgilendim 5i de iptal oldu
kimbilir daha neler iptal olmuştur.
ben ciddi ciddi selfe geçip aradaki fiyat ücretini almayı düşünüyorum. sözleşme istanbulda kaldı bilemiyorum böyle bir şansım var mı ama pazartesi günü istanbula gittiğimde bu durumu konuşacağım.