Arkadaşlar benim şöyle bir durumum var

Ben iş fuarından houskeeperlık işi alarak ds formu aldım.Aldıgım ds formunun baslangıc tarihi 20 hazirandı,daha sonradan işim iptal oldu ve bende daha erken gitmeye karar verdim bu arada baska bir iş aldım.

Şirketim bana 1 haziranda baslayan bir ds formu getirtti ve ben 26 mayıs a ucak bileti aldım.

Gerek oryantasyonda gerek diger uyarılarda amerika'ya giriş yapabilecegimiz tarih olarak ds nin baslangıc tarihi olarak gösteriliyor benim 1 haziran ds baslangıc tarihi ama 26 mayısta amerikada olucam.

Amerika ya girişte sorun yasarmıyım ds baslangıc tarihinden erken geldigim için?

2. konuda şu

benim ilk aldıgım iş iptal oldu ama elimde ilk aldıgım işin job offer ı var ve baska iş aldıgım halde ds formumda iptal olan işim görünüyor onunda baslama tarihi 30 haziran ama ben baska işe gidiyorum ve elimde yeni işimin job offerı olmıcak amerika ya girerken,bu sebeple ucakta verilecek olan I-94 formundaki adrese iptal olan işimin adresinimi yazıyım yoksa sonradan aldıgım işin adresinimi?(ds formumda iptal olan işim yazıyor)

net bilgileri olanlar cevap verirse sevinirim durduk yere aklımız karısmasın tahminlerle