Alıntı alper2005metu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar okudum yazılanları ama hala kafama takılan birşeyler var

1.Net 10 alma işini gidince hemen ordan halledebilirmiyiz,daha doğrusu gitmeden burdan yapmamız gereken birşey var mı?

2.ben net 10 ile sadece sabit hatları arıyorum gibi anladım, peki ceptelefonları aranamıyor mu veya aranıyor diyelim yine 5cent mi dakikası?

3.İstanbul dışı da aranıyor deniyor ama istanbul dışını aradığımızda fiyat ne oluyor?

Biraz fazla soru sordum galiba
şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar

Net 10 un sitesine girip baktım yurtdısı 15c olmus. Demekki zam yapmıslar bir ara. 2007de 10c di cok iyi hatırlıyorum.
1- Her hangi bir walmarttan gidip alabilirsin. Aktive etmesi de internet üzerinden 10dk nı almaz, telefon üzerinden de aktive oluyordu diye hatırlıyorum. Gitmeden burdan istesen de bir sey yapamazsın
2- Cep telefonları aranmıyor zaten cok acil olmayınca cep telefonu aramana gerek kalmaz gibi geliyor bana. TR de aksam saati olunca ordan evini arar tüm ailenle cok rahat görüsebilirsin, cebi aramana gerek kalmaz. Cep telefonunu da mezun veya baska bir calling card alır cep telefonuna onun sifresini girer öyle arayabilirsin ama pahalıya gelir.
3- İstanbul dısı da aranıyor, orda İstanbul yazmasına ragmen tüm Türkiyedeki sabit hatlar aranıyor, fiyat da aynı (15c) merak etme...

Not : Net10 yurtdısını 15c yapınca artık kafamda acaba diye bir soru isareti olustu. 10c iken calling cardlardan daha ucuza geliyordu. Simdi düsünmek lazım, 15c'den daha ucuz imkanlar kesinlikle vardır, ama cep telefonu rahatlıgını verir mi bilemiyorum. Simdi tekrar haberlesme icin bir yol düsünmek lazım...