Arkadaşlar , wat ögrencileri olarak emin degilim ama hepimiz muhtemelen sponsorun sitesinde (benimki cci) budget sheet code of conduct çalışma şartları haftalık ücretler,, pasaport , vize, uçuş bilgileri gibi bi dolu ıvır zıvır bilgiyi girmemiz isteniyor...

Benim problemim ise tam burda başlıyor danışman beni uyarmadıgı için , okulumun açılış tarihi belli olmamasından dolayı, program başlangıç ve bilhassa bitiş tarihini sisteme erken olarak girdim şu sıralar ögrendimki akademik takvime göre daha geç dönüş yapacagım amerikadan..
Yani sistemde gözüken daha önce girdigim 8eylül yerine ben 20 eylüle kadar amerikada çalışmak istiyorum okulum 28inde açılacak...

Bu durumda ne yapacagım amerikada çalışmak istesem 2hafta kadar daha izin verirlermi ?? Gezmek değilde çalışmak istiyorum , gezmek için daha fazla durmama izin var sanırım...

2hafta daha çalışmak için neler yapabilirim sistemde düzeltilemiyor bu .. Çalışmak istersem kaçakmı olacagım kafamda bi dolu soru işareti var ... Bu konu hakkında bilgisi olan arkdaşlar yardımcı olursanız çok mutlu olurum...

Teşekkürler ...