Selam arkadaşlar.

15 nisanda vize görüşmesine gittim.Ama karışık durumum sebebiyle red yedim..Şöyleki :

Not ortalamam 1.88 . 3. sınıfım. Ayrıca ilk senemde dersleri biraz saldığımdan okulum 1 dönem uzadı.

Görüşmede ilk soruları ing cevapladım. Ama konu not ortalamamın neden düşük olduğuna gelince karışık olduğunu söyledim ve türkçe anlatmak için izin istedim.Kadın da tamam dedi.Anlattım ve hiçbişe anlamadı. Sanki okulun 1 dönem uzamasıyla ilgili hiçbir bilgisi yokmuş gibi. Güz döneminde finallere hastalık yüzünden girememiştim bunu söyledim ve rapor gösterdim ama bakmadı bile. Hocalardan aldığım referansları zaten unutmuştum kadındaki olumsuzluğu görünce...Bi ara içeri gitti tekrar anlat dedi anlattım sonra şartlarımıza uymuyosun dedi ve geri döndüm...

4 arkadaş gidiyoduk.Birimizin ing benden kötü ve ortalaması 1.87 . Ama o yeşil kağıdı aldı..Yani vizesi halloldu gibi..

Ben ikinci defa başvurmayı düşünüyorum.Bu sefer not ortalaması ile ilgili sebepler yerine kariyer planlarımı anlatayım diyorum.Buraya döndüğümde çeşitli sınavlara gireceğim falan...Ayrıca döndüğümde staj yapacağımı belirtip ona göre bi belge hazırlayayım diyorum..

Bu anlattıklarım ışığında sizce şansım nedir ne önerirsiniz ?

Teşekkürler..