Alıntı stormhik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar ds formu gerçekten çok önemli bir şey...burda firmanın okadar çok büyükj bir etkisi var ki anlatamam...isim vermicem arkadaşım geçen yıl güvenlik soruşturmasına takıldığı için vize alamadı ve aynı firmayla bu yıl gitmeye karar verdi.anlıcağınız firmanın parasını taa geçen yıl ocak ayında verişti.martın başında vize için görüşmeye gitti ama hala ds formu yoktu.tabi arkadaş hala "acaba vize aldım mı _?acaba alamadım mı_?" diye yanıp tutuşuyor çünkü kesin bişe yok ortada.benm firma ise yine isim vermicem başvurumu yaptığımın 20-25 gün sonrası ds formumu getirtmişti ve ben görüşmeye okadar rahat gittim ki "amaaannn alamasam tekarar başvururum" mantığıyla...yani firmanın etkisi okadar fazla ki anlatamam...bence firma seçimlerinde çok iyi araştırmalar yapın...

umarım herkesin ds formu bir an önce gelir ve ekim başlarında ki new york'da yapacağımız türk gecemize katılma şansını yakalar... herkese bol şans...

istersen arkadsının şirket ismini bn verim ELT cunkü bnde aynı şirkettenim iş konusundada bndeki gibi arkadasında sorun çıkmıştı oradan hatırlıyorum...