Meraba arkadaşlar size kredi kartı ile ilgili sorunumdan bahsetmiştim, bank of amerika dan aldıgım debit kartı türkiyeye dönmeden kapatmayı unutmuştum ve üstüne dönüşte 50 dolar alışveriş yapmıştım , bugun sonunda aradım, işte john diye bir adamla konuştum ismimi süper telafuz etti, dedim ki ben geçen yaz gelip account açtırmıştım ama dönerken kapatmayı unuttum bir borcum varmı ögrenebilirmiyim dedim o da neden kapattırmak mı istiyorsun hesabını dedi bende evet dedim sonra işte dediki zaten hesabın kasım ayında negativ hesaptan dolayı kapatılmış too late dedi, bende nekadar borcum dedim oda 180 dolar dedi , bende buyaz amerikaya tekrar gelecem bank of amerikadan hesap açabilrmiyim dedim o da red edilirsin çünkü bankaya borçlusun dedi) bende eger ödersem dedim ozaman tabi olur dedim. Adamlara bak borcum var die hesabımı kapatmışlar ( türkiyede olsaa o faiz 50 milyar olana kadar kapatmazlardı) , adam bzi dolandırmışsın ne hesabı tekrar açması sen amerikaya girer girmez tutuklayacagız diyecegine, seni red ederler çünkü borcun var diyor kibar kibar , ooh sonunda bu beladan 180 dolara yırttık içimi yiyordu eger baya faiz binmişse diye. Siz dikkat edin arkdaşlar dönmeden hesabınızı iyice kntrol edin.