sakurek´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşım biraz mantıksız olmuyor mu 1 ay önce giriş yapabiliyorum demişsin. O zaman 3 ay verilen vize 4 aya çıkar + 1 ay da seyehat için süre veriyolar etti 5 ay.. Kaç aydır araştırıyorum böyle bişey duymamıştım :S


Yani 28 mayıs ta girer, 1 kasımda çıkablirm mi diyosun??
evet aynen ole diyorum pasaportla konsolosluğun yolladığı birkaç aydınlatıcı bilgi kaynağı belgede yazanı aynen yazıyorum.


ds 2019 formunda belirtilen başlama tarihinden en erken otuz gün önce veya sonra giriş yapabileceklerdir. örneğin; programın başlangıç tarihi 1 haziran ise amerikaya 02 mayısta veya daha sonra giriş yapabilirsiniz.


aynen bunlar yazıyor...

Alıntı:
anyhow´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
evet aynen ole diyorum pasaportla konsolosluğun yolladığı birkaç aydınlatıcı bilgi kaynağı belgede yazanı aynen yazıyorum.


Ds 2019 formunda belirtilen başlama tarihinden en erken otuz gün önce veya sonra giriş yapabileceklerdir. örneğin; programın başlangıç tarihi 1 haziran ise amerikaya 02 mayısta veya daha sonra giriş yapabilirsiniz.


Aynen bunlar yazıyor...
alla alla geçen yıl havaalanından içeri alınmayan birkaç arkadaş vardı ve terminal filmi gibi 1 haftalarını havaalanında geçirmişlerdi.. Bence çok güvenmemek lazım orada yazanlara..

AMA BAK SÖYLE BİRŞEYDE OLABİLİR Mİ ACABA? MESELA 1 HAZİRAN NORMAL BAŞLANGIÇ.. 2 MAYISTA GİRDİN O ZAMAN VİZEN 2 AĞUSTOSTA MI BİTİYOR, YOKSA 1 HAZİRANDA BAŞLAMIŞSIN GİBİ 1 EYLÜLDE Mİ BİTİYOR?? (ÇALIŞMA VİZESİ İÇİN DÜŞÜNYÜORUM)


fazla düzenleme yapamadım şimdilik bu kadar toplayabildim.kısacası sorumuz şu


ds belgesinde yazan tarihten 1 ay önce girebiliyoruz amerikaya vizemiz bitince 1 ay geezme hakkımız var eğer 1 ay erken gidersek iş bitimindeki gezme hakkımızdanmı kullanmış oluyoruz? eğer ole değilse 1 ay önceden giriyoruz 3 ay çalışıyoruz 1 ay geziyoruz 5 ay amerikada kalıyoruz doğrumudur?
bilen arkadaşlardan yardım istiyoruz....



sakurek'e teşekkürler konuyu derinlemesine o açtı aslında....