Bugünkü görüşmemi sizlerle paylaşmak istiyorum çünkü siteden bu konuda çok yararlandım ve şimdi de ben katkıda bulunmak istiyorum geçirdiğim ilginç vize görüşmesiyle.
Vize görüşmem bugün İstinye başkonsolosluğundaydı. Transkriptimi okulun sistem değişikliğinden dolayı alamamıştım bunla ilgili konuyu da zaten daha önceden açmıştım.Transkript yerine not dökümüm ve okuldan aldığım transkript verilemediğine dair bir belge vardı.Pasaportumu türk olan bayana verdikten sonra parmak izi için beklemeye başladım bunun için dışarda beklememiz söylendi.Ardından parmak izinide verdikken sonra görüşme için bekledim görüşmemizde klasik sorular sordu vize memuru ama gpa yimi sorduğunda okulun sistem değişikliğinden dolayı henüz belli olmadığını söyledim.Ok dedi şöle bi diğer belgelerime baktı ama not dökümüme ve okuldan getirdiğim diğer belgeye nerdeyse bakmadı bile nie bende anlamadım.Aslında işime geldi çünkü her ne kadar gpa yim belli olmasada belgemde üç dersimin kaldığı gözüküyordu.Ama birinci sınıfmısın die sordu heralde sistemin bizler için değiştiğini biliyodu.Neyse sonra ds 2019da hazır olduğu için ups kartını verdi. Bu durumda bi sorun çıkmaz deilmi artık nedir sizin fikriniz?