Slm arkadaşlar;
vize görüşmesine gitmeden önce burdaki tüm yazılanları okudum, ben de bgn gittim görüşmeye.. Ben de detaylı şekilde yazayım dedim.

Vize görüşmem 08:15 teydi. Ardaşımla birlekte 8:20 gibi vardık konsolosluğa. Önce bi kişi randevun kaçta die soruyor, onu geçiosun bu sefer diğeri randevun kaçta die soruo, onu geçiosun bu sefer diğeri randevun kaçta die soruo ( 3 defa da bunalttı artık ) sonra x-ray'den geçiyorsun ( cüzdanın içine kadar bakıyorlar) onları geçince bir görevliye gidiyorsun evrakların bir kısmını ayırıp diğerlerini sıraya koyuyor ve ardından sıra almaya gidiyorsunuz. Sıra aldıktan sonra; aldığın numarayla 3 işlem yapıyorsun: evrakların teslim edilmesi- parmak izi ve görüşme görüşemde de;
selamlaşma faslı- hangi üniversitede okuyorsun- hangi bölümde okuyorsun- not ortalaman kaç- ailen ne iş yapıyor- ABD' de ne iş yapıcaksın- ingilizceyi nerde öğrendin- Daha önce yurt dışına çıktın mı ? sorularını sordu bana kadın. Daha DS2019 formu gelmediği için yeşil kağıt verdi, DS gelince pasaportunla yolla dedi ve görüşme bitti.

Görüşmede ters giden bir şey olduğunu düşünmüyorum,vizeyi alırım sanırım.

Görüşmeye girecek arkadaşlara başarılar...