Work and Travel
Toplam 67 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: south carolina

Konulanmış Görüntüleme

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

arkadaşlar ne durumdasınız bilemiyorum..
    ben myrtle beachte iki muhteşem yaz geçirdim. 5 farklı işte çalıştım. çok iyi paralar kazandım ama bunlar çok zor oldu. ikinci işi bulmazsanız masrafları çıkartamazsınız.
    ikinci iş için şu an tam zamanı. çünkü fransızlar ağustosun 2. haftasından itibaren ülkelerine dönüyorlar okullar erken açıldığı için. kolombiyalılar da öyle. bu yüzden ağustosun ortasından itibaren çok büyük bir istihdam sorunu oluyor. elinizi çabuk tutun. çünkü ağustosun son haftasından itibaren sezon düşüyor ve eylül ortalarına doğru sokaklar boşalıyor. şu günlerde geceleri ocean blv deki o koca kalabalık birden yok oluyor.
    eylül de labor day week de (ilk hafta) çok yoğunluk oluyor. sonra işler bitiyor. aldığınız saatler düşmeye başlıyor. bu yüzden para kazanmak için en uygun döneme giriyorsunuz. myrtle waves ve nascar speedpark şu aralar çalışmak için en uygun yerler olur. gidin şansınızı sonuna kadar zorlayın.
    myrtle beach i çok özlüyorum. 2 sene önce gitmiştim en son. yüksek lisansı kazanırsam gelecek yaz tekrar gideceğim.
    Konu yozmen1 tarafından (24-08-2007 Saat 04:39 AM ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks