Arkadaşlar, geçtiğimiz tarihlerde ve yıllarda açılmış olan konulara baktım ve benzer konular olsada bu başlığı içerik açısından farklı olduğunu düşündüğüm için tekrar yazmak istedim. Eğer problem olacaksa burdan silinebilir.

Tecrübeli arkadaşlara danışmak istediğim konu şu:

New Jersey deki bir eğlence parkının işverenleri haftaya Türkiye' ye geliyorlar.
Ride Attendant işi var, parası ve konaklama ücretide gayet iyi. Fakat Advanced ingilizce seviyesi istiyorlar. Benim ingilizce seviyem o düzeyde değil.

Öncelikle, bu düzeyde ingilizce seviyesi için adamları nasıl ikna edebilirm görüşmede. Şuan intermediate civarında bir seviyeye sahibim.
Fakat gerek benim endişem ve gereksede işverenin isteği şu olacaktır görüşmede;

"Bu işi yaparken insanlarla iletişimin nasıl ve bu işin gerektirdiği teknik bilgi ve konuşma kabiliyetine sahipmisin? "
S1-Siz olsanız bu konuda nasıl davranırdınız?
S2-İntermadiate seviyesine sahip birisi bu tarz bir işte çalışabilir mi?

Yani, eğlence parkındaki işte ne tarz işler yapıyoruz, sanırım bu konuyu bilirsem kendimi işverene daha çok hazırlayabilirm.

S3-
Diğer bir konuda, bu tarz yerlerde çalışan arkadaşlar, çalışma sırasında gelen müşterilerle aranızda nasıl bir dialog geçiyor yada ne tarz sorular olabiliyor, kullandığınız TEKNIK cümle kalıplarını yazar mısınız?
Örneğin, emniyet kemerini bağla vb.. tamam bunları biliyoruz ama bunun dışında operatörlüğünü yaptınığınız sistemin yada cihazın kullanımı sırasında müşterilere söylediğiniz özel bir konu var mı?

umarım konuyu anlatabilmişimdir.

Teşekkür ederim paylaşımlarınız için...