arkadaslar,normalde o kadar ucuz deyil hicbirsey amerikada onemli olan nerden alacagini bilmek, ben cok ucuza parfumler felan aldim ve make up mazemeliri cesitli, cild bakim urunleri alanlari gordum cok ucuza ama normal jvc, walmart gibi magzalardaki fiyatlar bile cok daha pahaliydi. Bunun icin cevredeki magzalari arastirip uygun indirime giren urunleri almak cok avantajli oluyor..
ikincisi benim gordugum kadariyla victory mazalari her kosebasinda olmasada her mall'da yada outlet centerlerde var.arkadasimiz outlet center varmi diye sormus..Indirimleri takip ettiginiz zaman zaten hersey cok uygun fiyata geliyor
ucuncusu ise dute-free magzaalrimi yoksa amerikadan mi almak daha uygun? Bence ameriakdaki magzalar cok daha uygum ama,indirimlerden faydalanarak alirnisa,bazen dute-free shop larda indirim yapiyor gecen gun
ingilterede yuzde %40 indirm yapmislardi bircok urune, bana gore ameriakdan cokdaha ucuz gibi geldi urunler...

birde su konuya deginmeden edemedim bir erkek olarak ERKEKLER icin mutlaka ama mutlaka jolenizi goturmeyi unutmayin ameriakdaistediginiz JOLE yi bulmak cok ama cok zor