arkadaslar watci dedigin cesur olur ama benimkisi cesurluk mu yoksa cilginlikmi gerisine siz karar verin. su anda harlemde zenci bir arkdasin evinden yaziyorum bunlari. onunla tanisali daha bir saat bile olmadi. kendisiyle metroda tanistk ben lga hava alanina nasil giderim dedim ve laf lafi acti ve simdi burdayim. su anda saat burda gece 2.25 benim sabah ucagim var o gelene kadar burda kalicam. bu arkadasin adi flip bilmem dogrumu yaziyorum. bi insan bukadar iyi kalpli olabilir benim icin ilk once evinden baya bi uzaga gelip otobus bekledi bakti otobus gelmiyo gecenin bu waktinde bize gidelim sonra sabah gidersin dedi ve simdi evdeyiz. harlem gercekten tehlikeli eger o yanimda olmasaydi kesin basima is gelirdi. zencilerin hepsi kose basini tutmus gelene gecne laf atiyodu ama o yanimda oldugundan bisey demediler. simdi gene yanimda birseye ihtiyacin varmi diye soruyo walla arkadaslar boyle insanlarin var oldugunu sizlerinde bilmesini istedigim icin yazdim simdilik bukadar uykusuzluktan bitkin dustum herkeze new yoktan slmlar...