dis ticarete ilgisi olan arkadaslar sizinle paylasmak istedigm bir konu bu.ilgilenen arkadaslar muhakkak okusun ve arastirsin..bence cok gusel bir program bu da..

İnterneti kullanarak yapılan tüm ticaret şekillerini ve e-dış ticareti uygulamalı gerçek piyasa kuralları ile iç piyasada da internet üzerinden neler kazanılabileceğini göstererek yaptıran, profesyonel e- pazarlama ve dış ticaret uzmanı yetiştiren Türkiye'nin en heyecan verici ,sonuç getiren , kazandıran , ilk ve tek yasal sertifika programıdır.

Uluslararası geçerliliğe sahip kariyer programı ve TC.MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI 'ndan onaylı YORKTRADE Merkezi Newyork ‘ta bulunan York Importers and Trading Corp. Stratejik Destek Firmasının işbirliği ile Türkiye’de 2003 yılında İzmir’de, 2004 yılında İstanbul’da, 2006 yılında Bursa ‘da eğitim faaliyetlerine başlamış olup, uluslar arası faaliyetlerini sürdürmektedir.

E-Ticaret ; interneti kullanarak her türlü iç ve dış pazar ve piyasa araştırmasının yapılabilmesine, ithalat veya ihracatta alış-satış hatta ticarette aracılık (e-broker) gibi ticaretin farklı ve karlı biçimlerinin gerçekleştirilebilmesine imkan tanıyan bir ticaret şeklidir.

YORKTRADE 'E-Dış Ticaret Uzmanlığı Sertifika Programı' ile özel sektörde tercih edilen ,internet ile dış ticaret yapabilen profesyoneller mezun etmektedir. Eğitim programlarına katılabilmek için daha önceden dış ticaret deneyimi olma ya da iyi İngilizce konuşabilme gibi koşulları aranmiyor

yorktrade in ana sayfasina girerek orda dis ticaretin nasil yurutuldugu ve bu islerde nasil buyuk paralar dondugunu gorun..ayda cebinize gecen 20 milyara 70 milyar..siz sadece arastiriyorsunuz hangi urun nereye gidicek ve araci oluyorsunuz komisyon aliyorsunuz..cok fonksiyonlu bir dis ticaret programi