Alıntı AlDiLuMo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar self için Amerika'daki iş verenimle ne zaman iletişime geçmeliyim ? Şunun için soruyorum kafamda şöyle bir soru var,bu firmalar Intrax gibi firmalara bir kontenjan verdiği için sonradan self'le gelen adam için yer kalmayabilir mi ? Bu bağlamda şöyle bir sorum da var Amerika'daki iş verenime doldurttuğum formun geçerlliğini kaybetme süresi diye birşey var mı;yani 1 ay sonra formu doldurtsam ve buradaki firmaya 2 ay sonra versem bir sorun çıkar mı ?

Bir de Self'le giderken dolandırıcı olmadığı sürece şirketin bir önemi yok bildiğim kadarıyla,bu yüzden açıklanan fiyatlara göre en ucuz firma hangisidir bi bilginiz var mı ?Ben 750$a görmüştüm bi yerde sanırım.
Ben de bu işlerde acemiyim ama başvurumu yaptım ve bana anlatılan prosedür şu şekilde oldu..

Bana Self Arranged Job Offer adında bir form gönderdiler.Bu formu işverinimin doldurup bana göndermesini ve benim de onlara ulaştırmamı istediler.Bu işlem için de aylarca sürem olduğunu söylediler.Vize görüşmesi için gerekli değilmiş.

Fiyat olarak da ben 600$'dan başvurumu yaptım.Ama ödemeyi peşin yaptığım için.Eğer peşin yapmasaydım 650$ olacaktı.

Firma ismini buraya yazmamın doğru olup olmayacağını bilmediğim için yazmıyorum.Eğer isterseniz PM ile gönderebilirim.