ben hms host towpath travel plaza da çalıştım ohio clevlandda
hms sizi bir otele yerleştiriyo bize 4 kişilk oda dediler ama odada 2 yatak var
yani 2 kişi 1 yatağı paylaşıyor şehre otobüsle 1 saat sürüyo.biza 30 dk demişlerdi iş yerine servis var 30 dakka sürüyo ama dönüşte sizi 1 saat bekletiyorlar ve tıklım tıkış gidiyorsunuz. tam manasıyla 3 kağıtçı bu hms
linda farrell diye çukur bir kadın var ki orda hiç bir şeyle ilgilenmiyo sürtük.bu 1 saat beklediğimizi söyledim arabsı olan managerlar işten çıkınca gidiyorlar evlerine biz fakir olduğumuz arabamız olmadığı için mi böyle yapıyorsunuz yoksa bize amerikan kapitalizmini mi göstermeye çalışıyorsunuz dedim.hiç bişey diyemedi sustu kaldı. isyasi konuştuğum için ve hakkımı aradığım için kovuldum.şerefsizler son paycehckimi 3 gün yani 24 saat çalıoştığım halde 192 dolar yerine sadece 48 dolar verdiler.ayrıca overtime falan hikaye yaptırmıyolar.ırkçılar türkleri sevmiyolar.beyinsizler mankafalar. diğerlerini bilmem ama cleveland hms hosta gitmeyin sakın benden söylemesi
HMS HOST TOWPATH VE GREAT LAKES TRAVEL PLAZA İLE İLGİLİ HERTÜRLÜ SORUNUZU CEVAPLAYABİLİRİM SORULARINIZ BEKLİYORUM.