Beholder Nickli Üyeden Alıntı
Bir tane de ben ekleyeyim.
Tarih 12 eylul du 11 eylul muhabbeti hala kapanmamisken ben los angeles hava alanindan florida ya ucacak olan aksam seferi ucagina binmek uzere perona gittim. Ucak birturlu gelmedi derken 1 saat gecikmeli ucaga alimlar basladi. Ben ne olur ne olmaz diye birinci sirada ucaga girecekken kadin sen surada bekle dedi bana, ne oldu niye bekliyorum derken bana tekrardan aranman lazim dediler bagira cagira diger yolcularin kucumseyen bakislari arasinda tekrardan kostura kostura arama noktasina geri gittim. Polise dedim tekrardan aranmam gerektigini soylediler sorun nedir dememe kalmadi adamlar apar topar beni yan tarafa aldi otur suraya lutfen kipirdama soru sorma gibi emirlerin ardindan ne oldugunu anlamadigim bir sekilde saclarimin icine kadar(uzun sacliyim herhalde icerisine bomba koydugumu dusunduler) arandim. adamlara bana ne oldugunu soylermisiniz dedigimde : -Sir! please sit down and wait! cevabini aldim birkac kez en sonunda milyonlarca garip soru soruldu cantama bir kagit parcasi sokup cikardilar bomba varmi yokmu diye, sonra dedim ucagimi kaciracagim hizli olun pek sallamadilar. En sonunda tamam git! cevabini aldim. Sonra dedim yaptiginizi begendinizmi ucagimi kacirdim simdi ne yapacaksiniz? Ayiptir soylemesi mal mal suratima birkac saniye baktiktan sonra gorev yerlerine geri donduler. Neyse hizlica esyalarimi toplayip kosa kosa perona gittim kimse yoktu kapiyi actim son anda ucaga girdim. Bitmedi cantami yanima almama izin vermediler anlamadim tabi gene ne oldugunu. Sonra iceri girdim bagira cagira bir kadin dalga gecmeye basladi: a lot of fun ha ? diyerekten dedim yerimde olmak istermiydin neyse ki gecti gitti. bu adamlara lanet okumak az kaliyor... Dikkatli ve sogukkanli olun
Bookmarks