ARKADASLAR !!

forumda benim dikkatimi ceken sey su bir cok arkadasimiz issiz yada isinden ayrilmak uzere kim kime ne kadar yardimci olabilir bilmiyorum ama en azindan isi olan ve calisan herkes durumunu acikca anlatip sehir hakkinda bilgi verirse diger arkadaslarimizin fikir edinmesi icin iyi olur

yazdigim sorulara cevap verebilen herkes burda bir bilgi arsivi olusmasina yardimci olacaktir. Unutmayalim ki vatanimizdan binlerce km uzaktayiz ve burda bir cogumuzun tanidigi kimse yok bir seylerden surekli sikayet etmek yerine en azindan bilgi vererek birbirimize yardimci olmaliyiz

^ karanliktan sikayet edecegine, bir mumda sen yak ^ Mevlana

1) Hangi sehirdesiniz konaklamanizi kim buldu ( sirket mi, yoksa kendimizmi ) konaklama fiyati vs.. Sehir hakkinda genel bilgi Buyuk mu yoksa kucuk mu , ulasim ne sekilde saglaniyor otobus, metro yada ozel arac ?

2) yaptiginiz is ne saat ucreti ne kadar ikinci is yada over time mumkunmu? Bulundugunuz sirkette kontenjan olabilecegini dusunuyormusunuz yada bulundugunuz sehirde is bulma imkaninin yuksek oldugunu dusunuyormusunuz

3) isinizi diger arkadaslarada tavsiye edermisiniz olumlu ve olumsuz yonleri eger birileri yardim isterse onlar icin isverenle konusma imkaniniz nedir

Turkun Turkden baska dostu olmadigini kabul edersek Bize bizden baskasi yardim edemez