evet arkadaslar ıstanbuldan gece 05 35 cıkmıstık cuma sabahı ataturk havalımanında tanıstık bır cok wat ogrencısıyle kaynastık amsterdama beraber geldık cok guseldı en erken ben ayrılmak zorunda kaldım.neyse bır kısı buldum aynı ucakla beraber gectık tum ıslemlerden hollandada cok kastı bızı kadının bırı sorularda:S neyse sonra asıl macera basladı 8 20 surelı detroıt ucagıneyse oda cok gusel gectı nortwest yemeklerı muhrtesemındık detroıte neyse bagaj al kontrollerden gec parmak ızı falan derken bıde baktım gate de bulduk kendımızı beklemeye basladık arkadasla o pensılvanya(yasılısı dogru deıl) bende cıncınatıyı beklıorum.ılk ondan haber geldı 2.07 den 5 e aktarılmıs ucak geldı benım yanıma sonra bendende 4 e dıe bısey cıktı ok dedık 4 de ucaga bındık kucuk bır ucaktı. otur otur kalkmıo en sonunda one hour waıtıng gate denmezmı aman allahım neyse onuda beklıoruz bırde baktık ucagım kaldırılmıs aman allahım ıng yok denecek akdar az ama neysekı amerıcan vatandasları o akdar sıcak kanlılarkı herseyde yardımcı oldular .bıletımı northwestten deltaya alşdırdım bu seferde bagaj sorunu ortaya cıktı suanda cıncınatı havalımanında saat:gece 11 03 ıartanbulda sabah 6 oluo oturdum gunesın dogmasını beklerken yazıorum o kadaer kotu gecmesıne ragmen zorluklar yasamama ragmen mutluum watın eglencesı buda artık katlanıcazs soruları olan varsa sorabılır.