Work and Travel
Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: iş yok???

Konulanmış Görüntüleme

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Standart iş yok???

arkadaşlar, daha önce danışman şirketler konsunda da bahsetmiş olduğum bir konuyu sizlerle paylaşmak ve yardım almak istiyorum.

5 kişi yola çıkp daha sonra 3-2 şeklinde ayrıldığımız(ben ve bir arkadaşım şirket deiştirdik) arkadaş grubundan 3 arkadaşın işleri hala belli değil.sponsor bunlara istemedikleri bi işin( hamallık) iş sözleşmesini yollamış.haliyle arkadaşlar imzalamadılar.ancak bu arkadaşlar bu haberi öğrenmeden 2 saat önce vizelerini aldılar. ds belgelerinin üstünde spiritexchange (sponsor firma) yazıyor. ve üstüne de sponsorun elinde sadece 2 iş kalmış olması ve daha önce de bu işlerden red yemiş olmaları iş konusunu sıkıntıya sokuyor. bu arkadaşlar haftaya gitmeyi planlarken daha işleri bile belli değil.ve şirket yetkilileri benden yardım istiyorlar durum bu kadar vahim. başka şirketlerle irtibata geçip onlar aracılığıyla iş bulmak mümkünmüdür. ki böyle bi ihtimal var ise sponsorun önemi ne kadrdır çünkü ds formunda sponsor ismi de yazıyor...bu saatten sonra şirket değiştirmek ne kadar doğru olur? benim işlerimin hallolmasına gün saymama rağmen hala içim rahat değil bu arkadaşların durumu canımı çok sıkıyo...

fikirlerinizi ve düşüncelerinizi bekliyorum...
    Konu BarisMT tarafından (10-06-2008 Saat 05:19 PM ) değiştirilmiştir.
    Her ne söylersen söyle senin bildiğin, karşındakinin anladığı kadardır...
    Mevlana Celalleddin Rumi

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks