Herkese merhaba,
foruma yalnızca 1 kere Seaworld'den (san antonio) nasıl vazgeçebilirim gibi şu an saçmalığın dik alası olduğunu anladığım bir konuda görüşler almak için konu açmıştım.. tabi seaworld'den nasıl vazgeçebilirim değildi ana tema, iş değişikliği yapmaktı, iş kimin umrunda (şehiri sevmedim ben) şirket artık yerleştirmeyi yapmıştı vs..
vazgeçmenin bedeli 100 $ çıkartabileceğim bir cebimde değildi, dolayısıyla bana çağrıştırdığı pek hoş olmayan görüntüleri yutkunarak kabul etmiştim artık, (ilk kez amerikaya giden bir öğrencinin nyc,la,vegas gibi şehirler yada california,florida dışında kalan eyaletler gereksiz bir burun kıvırma ikonu kondurduğunu ancak en güzelinin çalışacağın kurumun güzelliği, imkanları vs olduğunu anlamasının geç olması)
her neyse, tam san antonio için yer açmışken zihnimin amerika köşesine, birlikte gideceğim "oda arkadaşımın" sevgilisi son anda ben de geliceem diye yeni bir perde açtı wat sahnesinde ancak durum şuydu ki, seaworld kontenjanları dolmuştu artık alamıyorlardı onu.. peki napıcaktık o zaman? oda arkadaşım senin 100 $'ı da biz verelim yeni bir iş bakalım dedi... halbuki artık ben san antonio forumlarında sabahlıyordum, seaworld de şehrin önüne geçmişti zaten, kalıcak yerleri fln nefisti hem.. ama, yalnız mı gidicektim, yalnız ne yapardım ben (denize düşücem ben kaygısının insanı yılanla çıkar ilişkisi kurmaya itmesi) her neyse, o sırada şirkette bizimle ilgilenen şahıs değişti, gayet düzgün, sevimli ve anlayışlı bir abimiz bizden dolar fln almadan yeni teklifler sundu önümüze ve ben bana kuzey carolinada charlotte diye bi yer varmış cümlesinin tamamını duymadan tamam dedim..
şimdi charlotte'a gidiyorum carowinds diye bir amusement parkta ne olacağım şu an pek belli değil, saat ücreti en yüksek olan pozisyon olduğundan wave pool life guard olmak istedim ama certification, traning bir sürü zımbırtıdan sonra belli olacak..hiçbir şey düşünmedim şehir hakkında, yer hakkında, seaworld gibi değildi tabi, olsun nolucak dedim..
bu sırada bu iki sevgili beni aralarından hafifçe çıkardı, planlar ayrı yapılmaya başlandı, biletler alındıktan sonra benim haberim oldu, kalıcak yerde kız erkek aynı odada kalınmadığı için eve çıkma düşüncelerine beni gönülsüzce dahil etmeler falan..
sizlerden görüş almak istediğim konuya gelince, özellikle deneyimli olanlarınız biliyordur saat ücreti 8 dolarlık bir işle elde edilecek mali tabloyu..
şu an benim bu iki sevgiliyle eve çıkmam ne kadar mantıksız olacaksa da bana getireceği kar ayarlanan otele 450 $ vermenin (ki ibarede tax will due deniyor yani 450 dolar vergi hariç de olabilir) beni düşüreceği sıkıntıdan kurtarmak için tek alternatif.. ayrıca anneme de ayda 300 dolar göndermeye söz verdim.. durum çok zorlayıcı görünüyor. eve çıkma düşüncesinde olan bu insanlar ne bir araştırma yapıolar ne de benim getirdiğim önerilere her hangi bi sıcaklık belirtileri var ki onlarla bu ketumluk içersinde bir ev hayatı paylaşmak içimi açan bir istem değil, ikinci iş hiçbir zaman garanti değil.. artık kalacak yeri ayarlamam lazım ya şirketi arayıp tamamdır ben o dediiiniz yerde kalmak istiorum dicem ya da sap gibi gidicem charlotte'a.. demem o ki 450 $ kalacak yer için ödenmesi koymaması gerekn bir rakam mıdır? seyahat kısmında bye bye happiness demek de istemiorum ben.. hey allahım parasızlık yakamı ne zaman bırakıcan sen ya