arkadaşlar bu olay bi arkadaşımın başına geldi eksiksiz anlatayım

onun ağzından anlatmak daha kolay olur diye öyle yazacağım şaşırmayın

vize randevum 8.15teydi yarım saat önce konsoloslukta oldum arkadaşla buluşup öle girecektik. kapıya geldiğimde aradım baktım bi gariplik var yaşlı yaşlı teyzeler duruyo hep neyse nerdesin dedim kapının önündeyim bende kapının önündeyim dedim e o zaman el kaldır dedim kaldırıyorum dedi baktım yok yanlış kapıya gitmişim nese gittim aşağı doğru buluştuk arkadaşla pasaportları verdik. girdik içeri dayı tarıyo beni sürekli ötüyorum cep telefonunu anahtarı çıkardım ötüyorum kemeri çıkardım ötüyorum dedim artık dayanamadım dayı yemin ederim bişey yok daha ne yapayım dedim dur ben seni bi arayım dedi şöle bi baktı bu ne dedi sigara kutusunu gösterdim dayı bana ne dese beğenirsiniz ben sana bütün metalleri çıkar demedimmi :S o anki durumumu anlatamam ama hakikaten sigara kutusunu çıkarınca ötmedim nese devam ettim belgelerimi bankodaki kadına teslim edeceğim şöle bi baktı bana bana düz dön bak dedi sonra öbür adam bak dedi sonra kadın adam kadın derken ben bi ambole oldum :S dediler kulakların gözükmüyo içimiz rahat etsin senb idaha resim çektir haydaaa dedim koştur koştur resim çektirdim tekrar gittim içeri girdim xray cihazına telefonumla birlikte sigara paketinide koydurdular sigara paketi dışarı çıkarken gülmemek için kendimi zzor tuttum. neyse geçtim içeri. bekliyorum parmak izi sıram geldi sol 4 parmağımı koydum sanırım biraz çapraz koymuşum olmadı kadın sinirlendi biraz sonr sağ elimi koydum serçe parmağım hafif ayrık olduğu için gene olmadı kadın iyice sinirlendi. sonra baş parmaklar dedi bi an unuttum nasıl olcak dedim dayanamadı artık resimde nasılsa öyle dedi neyse buda böle bitti geçtim konsolos sıramı bekliyorum çekik gözlü bayana düştüm asıl vahamet bu kadar saçma sapan olaydan sonra burada oluştu. ben bilkent üniversitesi 1. sınıf öğrencisiyim kopu 1.5 senede verdiğim için şubatta bölüme geçtim. ama kopu vermiş birisiyim ingilicem çok iyi o yüzden. kopu geçti belgen var elimde. kadınla gayet düzgün konuştum eğlenceli bi muhabbetti transkriptin nerde dedi açıkladım bn yeni bölüme geçtim o yüzden yok dedim sonra pasaportu uzattı bana ben aha reddi yedim dedim panikle bi kaç şey daha söyledim sonra red yemediğim öğrendim benden transkript istedi dönem sonu notların gelsin tekrar bakalım dedi tekrar görüşmeye gitmeyecekmişim onlar kontrol edip durumu bildircekmiş. inanılmaz şansız bi gündü bnm için. çok dahga komedi durum var bilkent hazırlıktaki arkadaşımla beraber gittik aynı gün aynı kadından zorlanmadan aldı vizesini hemde daha kopu geçip geçemeyeceği belli değil. ben kopu geçtim onada bastıra bastıra söyledim illa not dedi. bu güne kadar duyduğum bilkentlileri 2 yıllıkları dahi hiç zorlamadıklarıydı. en çok yandığım belirsizlik ve uçak bileti işi gecikecek.

işte arkadaşımın başına gelenler bunlar

not: admin arkadaşada söylemiştim ekranın sağındaki academix reklamını kapatamıyomuşuz o çok rahatsızz ediyor. yazıların üstüne gelmesini nasıl engelleyeceğimi anlayamadım çözünürlüğü 1024*768 yapmamı söyledi. yaptım ama bi değişikli yok değişik çözünürlüklerde denedim ama hep yazıların üstüne geliyor