arkadaslar selamlar.
simdi ben durumu anlatayım ben bir arkadasımla beraber sırketın adını da sımdılık vermeyecegım. bir şirketle anlastık onlar da amerıkadakı sırketle ve bıze ısler geldı en sonunda hawaii de mc donalds da calısmaya karar verdık yolladık ve vıze gorusmesı ıcın bıze acıl randevu alındı ds 219 formu geldı herseyı hazırladık 13 unde yanı dun gorusmeye gıttıgımızde halen ıs kabul belgemız yoktu. amerıkalı sırket mc donaldstan haber bekledıgını soyluyor defaatle... gorusmeye bunun stresi ile gırdık ve ben işim belli olmadığı halde vızemı aldım yanımdakı arkadasıma ıse tesıl bır belge verıp famıly name ını arastrmaları gerektıgını soylemısler ve verdıklerı kagıtta bu ıslemın mınımum 4 ıla 6 hafta hatta daha uzun surduğu yazıyor. sımdı bu durumda bızım hawaii uçağımz normal sartlarda 28 mayısta kalkacaktı. normalde bu arastırma ne zaman sonuclanır? bu konuda deneyımlı yakınında bunu yasamıs wat çı arkadaşlar varsa bir izah etsin mumkunse.
bir ikincisi eğer bu amerikalı sponsor firma ben vize aldıktan sonra bana istediğim işi vermez ve bu kadar geçen zamandan sonra beni sıkıntıya sokar ise benim wat a katılan örneğin newyork a giden arkadaşlarımın şirkeytine gidip o şekilde bir iş ayarlamam mumkun mu?
durum aşağı yukarı bu rıca edıcem kesın ve guvenılır bır bılgısı olan mumkunse yetkılı arkadaslar yardımcı olursa sevınırım. bu bılgıye ıhtıyacım var ACİL!