basımdan gecenleri yazmak istedim,

gorusmeye gitmemiş olanların belki biraz olsun heyacanlarının yatısmasına aracı olmus olurum....

ilk gittiğimde belgelerime baktılar sonra bir numara werip içeriye aldılar...
(bu sırada birini fotoğrafında dişleri gozukuyor diye geri gonderdiler yeni fotoğraf cektirmesi istendi)

içeride parmak izim alınması için sıramı bekledim ve parmak izim alındıktan sonra...
(bu aşamada özellikle bayan arkadaşlar cok dikkat etmeli o gun elinize krem surerseniz makina parmak izi almakta oldukca zorlanıyor...)

vize gorusmelerinin yapıldığı 1 ve 2 nolu gorusme bolumlerinin yakınına oturdum we benden onceki gorusmeleri dinledim (yaklasık 10 kişi içinde yalnızca iki kişiyi zorladılar.. biri ortalaması 2 nin altında olduğu için diğeri ise ingilizcesi oldukca kotu olduğu için sıkıntı yasadı.....) sıra bana geldi ve su sorular soruldu....

-nerde okuyorsun
-kacıncı sınıftasın
-bolumun ne
-okulun nezaman bitiyor
-ailen nerde kalıyor
-baban ne iş yapıyor
-kardeşin warmı
-( kişiye ozel sorularda sordular bana giymiş olduğum montun uzerindeki amblemin ne anlama geldiğini sordu... baska birine aksam yemekte ne yersiniz
gibi bir soru sordu.....)

(benden kucuk bir tavsiye anlamadığınız bir soru olursa yalan yanlıs cevap wermeyin ozaman daha cok soru soruluyor.....)

soruların ardından gulumseyerek upsi işaret ederek adresimi bırakmamı soyledi....

beklediğimden cok daha kolay oldu diyebilirim ... tüm belgeler yanımda olduğu için hiçbir kağıt wermediler sadece kargo şirketinin werdiği fatura ile konsolosluktan cıktım.... (umarım birterslik olmaz we pasaport geldiğinde vize basılmıs olur)