Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hmm sana sadece bunlar mi soylendi , ben bunlara bakarak sana sunu diyebilirim benzer paralar kazanirsin ancak galcierdeki is dha ucuz konaklamali oldugu icin daha cok birikim yapabilirsin. Wisconsin dells de ikinci is bulma imkanin daha cok olur , ikinci is bulursan daha cok biriktirirsin. Wisconsin dells yazin cok canli olur ve cok fazla watci olur. Turk de. Glacierde de turk olacaktir ama az olur ve oldukca sakin bir hayat seni bekliyor. Ikisi cok farkli isler ondan hangisi sana dha cok uyuyor bilemiyorum.
evet maalesef. bir excel dosyası var ve sadece bu bilgiler var şuan. yardımınız için çok teşekkürler. ben bu listeden bana en uygun görünenleri seçmeye çalıştım 3 adet. bu ikisi arasında da takıldığım nokta:dediğiniz gibi Glacier'in sakinliği,ve yakınlarda market olmaması. wısconsınde de avantajlarıyla beraber çok türk olması. sizce bu büyük bir sorun mu ?
bir de ilk sıraya yazacağım şu iş var: salisbury massachusetts - diswasher - 11$ - konaklama:400 . bunu en başa yazacağım. bostona falan yakın olduğu için ve hem sakin hem de belki 2. iş bulabilirim