Alıntı spyre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadasım oncelıkle merhaba bende senın gorustugun sırkette kayıtlı ogrencıyım spirit gorusmem bitti şimdi iş teklifi bekliyorum. Ben sana kısace işleyişten bahsediyim o yaptıkları mülakat ingilizcenin sponsor ile yapacagın gorusmeye yeterli olup olmadıgını anlamak ıcın yanı parayı alıp sonra ıngılızcen kotuymus dememek ıcın once den bır ıngılızce test yapıyorlar ben mesela 7 almıstım o mulakattan sıkıntımız yok dedıler kız arkadasımda 5,5 aldı yanılmıyorsam 2 mızde spirit i geçtik dilersen numaranı yolla şirket ile ilgili işleyişte yardımcı olayım takıldıgın yer olursa
senin durumunla onunki belli ki farkli. Sen sponsor mulakatina girmissin ancak o sposnor mulakatina girmeyecegini bundan sonra is gorusmelerinin baslayacaini soyluyor. Iki nedenden olabilir. Farkli sponsordan is saglanacaktir ya da danisman beceriksiz ve duzgun sekilde isleyisi anlatamiyor. Ikincisi farazi bir yaklasim oldugundan onun durumu farkli malesef. Ikinci olarak da sirket islyisinde ne gibi yardimlarda bulunacaksin ? Merak ettigim icin soruyorum bunu