Herkese selamun aleykum arkadaşlar.Başlıktan da anlaşılacağı gibi biletimle başım dertte ve şu aralar canım cidden çok sıkkın bundan dolayı Biliyorum çok saçma gereksiz ve aptalsı bi hata yaptım ama hatanın neresinden dönersem kârdır diyorum yine de.Özet olarak olay şu ki biletimi expedia üzerinden aldım şirkette Delta airlines.Bileti ayarlarken normal çevremde bana hitap edilen ismi middle name kısmına yazmim mi kimlikte ise böyle bir olay yok tabii ki anlayacağınız.Ve asıl problem ise bir türlü çözüme kavuşturamadım.İlk başta mail yoluyla açık bir şekilde sorunumu ilettim ama maleesef isim üzerinde düzeltme işi mail yolu üzerinden güvenlik protokolleri yüzünden halledilemiyormuş.Dediğim gibi deltanın türkiyedeki şubesinden almadığım için direk deltanın amerikadaki şubesiyle muhattap olmam gerekiyordu.Neyse burdan taa Amerikaları nasıl aricam falan fıstık gittim Ptt'den aldım bi kart.Otoban kenarlarında ankesörlü telefonla aramaya çalışıyorum ama nafile ses kısık anlaşılmıyor ki zaten sonradan da yanlış numara çevirdiğimi de farkediyorum Neyse cep yoluyla sessiz bir ortamda arıyorum ve nihayet değerli müşteri temsilcilerine ulaşıyorum.Ingilizcem gayet iyi dediğim gibi ama gel gör ki düzeltme yapılacak diye her seferinde başka bi hat'a aktardıkları için bağlantı kesiliyor.Girdik bi belaya çıkmaya çalışıyorum işte neyse Allahtan burdaki görüştüğüm bi amerikalı bi dostun yardımını istemeyi akıl ettim sonunda.Yarın gidip bir daha deneyeceğim inş. bir çözüme kavuşur artık iyice stress oldum bilet yüzünden.Bu tür durumlar yaşayan arkadaşlar var mı biletleriyle ilgili aceba diye düşünüyorum ama mümkünatı yoktur ilk oldum sanırım.