Herkese merhaba arkadaşlar yazıp yazmamakta kararsız kaldım ama neyse burdayız...Şimdi geçen gün online olarak bilet işlemlerimi hallediyordum ulan bi baktım haberlerde uçak kazası..Sizde izlemiş veya duymuşsunuzdur Lufthansaya ait yolcu uçağının düştüğünü neyse işlemlerime devam ediyorum ve ödeme kısmına geçiyorum işte babamı çağırdım kart bilgilerini girmesi için tamda o sırada başka bir haber kart dolandırıcılığı haydaa ne oluyoruz arkadaş inadımıza mı çıkıyor bu haberler derken neyse hayır ola dedik ve işlemleri hallettik.Abi ben o gece rüyamda uçakta olduğumu ve uçağın ani bir şekilde düştüğümü görmez miyim...!..İçime bir kurt düştü bütün bunlar tesadüf olamaz diye neyse abi bir şekilde kendimi rahatlatmaya çalışıyorum derken gördüğüm rüyanın tabirine bakayım bir de dedim.Tahmin edileceği üzere pekte hayırlı bir rüya değilmiş.İşte bu rüyayı görenlerin işlerinin yolunda gitmeyeceğini hayal ettiklerinin imkansız olduğunu vs anlatıyor.Tabii bütün bunlardan piskolojik olarak etkilenmedim desem yalan olur.Bir de siz arkadaşlara açılayım dedim.Sizce benim sonum ne olacak