Toplam 70 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: TW 2015 Resmi Uçak Bileti Kampanyası

Konulanmış Görüntüleme

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    Site Yöneticisi
    Üyelik tarihi
    Mar 2008
    Mesajlar
    5.415
    Tecrübe Puanı
    10

    Standart TW 2015 Resmi Uçak Bileti Kampanyası

    Sevigili Turkishwat Üyeleri,

    2009, 2010, 2011, 2012 ve 2013 yıllarında yapmış olduğumuz ve bir zamanlar gelenekselleşen, binlerce öğrencinin yararlandığı, adına aylarca konular açılan Work and Travel ekonomik uçak bileti organizasyonumuzu 2015 yılı itibarı ile tekrar hayata geçirme kararı aldık. Bu kararı alırken her gün bir çok e-posta ve özel mesajlar almamız etkin oldu. Aslında bu kararı 2 hafta öncesinden almıştık; ancak geçirdiğimiz süre içerisinde bilet satışı konusunda yetkili olan çeşitli acentelerle görüşmemiz ve kurallar ile şartları oluşturmamız gerekiyordu. Şimdi sizlere kampanya detayları ve başvuru süreci hakkında bilgilendirmek istiyoruz.

    1- Work and Travel Ucuz Uçak Bileti Nedir? Gerçekten Böyle Bir Şey Var mıdır?

    Evet vardır. Bu biletleme işlemi bir marketing yani aynı biletleri farklı başlıklarla pazarlama yöntemi değildir. Havayolu şirketleri son 6 yıldır sadece Work and Travel öğrencileri için yetkili bazı acentelere özel kontejanlar açar ve uygun fiyatlandırma yapmaya olanak sağlar.

    2- Bu Biletleri Siteler Üzerinden Görebilir miyim?

    Hayır. Havayolu şirketlerinin bir kuralı vardır. Work and Travel’a ayrılan özel kontejanların İnternet üzerinden fiyatlandırılması yasaktır. Bu nedenle ekobilet, aerobilet vb. siteler üzerinde “Öğrenci Sınıfı”ndan biletleme yapmanız ve esnek biletleri uygun fiyatlara almanız imkansızdır.

    3- Öğrenci Sınıfı Bileti Nedir? Farkı Var mıdır?

    Öğrenci sınıfı bileti genel bir kavramdır. Dil okulu ile ABD’ye yapacağınız yolculuk için de Öğrenci Sınıfı Bileti alabilirsiniz ancak bu bilet türü Work and Travel için ayrılmış kontejan içerisinden sağlanmamaktadır. Yani aynı uygunluk ve esneklik yoktur. Farkı ise bilet değişikliği sırasında 150 EU’dan başlayan cezalar almaz, aynı sınıfta yer bulduğunuz sürece ek ücret ödemeden ücretsiz değişiklik yapabilirsiniz.

    4- Orbitz, Expedia, Kayak Gibi Siteler Daha Ucuza Bilet Sağlıyor mu?

    Evet sağlıyor. Bu tür siteler yüksek satışları nedeniyle havayolu şirketlerinden PROMOSYON sınıfı kontejanlarını bolca alırlar ve hemen tüketirler. Bu tür büyük işletmelerin risk analizleri vardır ve kendileri de bilirler ki uzun süreli seyahatlerin biletlemelerinde yüksek yüzdeye sahip değişiklikler yapılmakta ve bu değişikliklere ceza uygulanarak esnek biletlerden dahi daha pahalı olmak suretiyle PROMOSYON sınıfı biletlerin satışı sağlanmaktadır. Bu tür sitelerden alınan biletler esnek değildir; ceza ücreti ise 150 EU olup genellikle aynı sınıftan yer bulamayacağınız için ayrıca sınıf farkı ücreti ödemek durumunda kalırsınız. Ayrıca PROMOSYON tipine dikkat etmemeniz durumunda biletlerin iadesi mümkün değildir. Muhatabınız ise bu sitelerin çağrı merkezleridir. Türkçe destek yoktur, bilet değişikliği için en az 1 saat telefon üzerinden işlem yapmanız gerekebilir. Bu bir marketing ya da manipülasyon değil bu tür sitelerin işleyiş şeklidir. Konu hakkında Turkishwat forumlarında bir çok konuya ulaşabilirsiniz.

    5- Vize Reddi Alırsam İadesi Mümkün müdür?

    Evet mümkündür. %100 iade yapılmaktadır.

    6- Taksit Seçeneği Var mıdır?

    Evet vardır. Kart tipine göre alış verişiniz sırasında bu konuyu sorabilirsiniz.

    7- Turkishwat Bilet Kampanyası Daha Ucuz Bilet Sağlayacağını Garanti Ediyor mu?

    Evet ediyor. Herhangi bir acenteden aldığınız fiyat sonrası Turkishwat’ın anlaşma sağladığı acenteye tekrar sorun ve farka bakın.

    8- Turkishwat’ın Sunduğu Biletin Daha Pahalı Olma Durumu Mümkün mü?

    Evet mümkün. Eğer 3 gün öncesine kadar başka bir yerden yapmış olduğunuz rezervasyon sonrası Turkishwat’a fiyat sorarsanız daha yüksek fiyattan teklif alma durumunuz var. Yoğun dönemlerde sınıflar hemen dolabilir bu nedenle bir üst sınıftan size fiyat teklifi sunulabilir. Ancak aynı anda rezervasyon yapar ve fiyat karşılaştırması yaparsanız o sırada farkı görebilirsiniz.

    9- Aynı Anda Birden Fazla Yere Rezervasyon Yaptırmak Mümkün mü?

    Evet mümkün; ancak Midyat’a pirinç almaya giderken evdeki bulgurdan olabilirsiniz. Çünkü çifte rezervasyonlar aynı sistemi kullanan acenteler nedeniyle otomatik olarak düşmektedir.

    10- Turkishwat Neden Daha Ucuz Bilet Sağlayabiliyor?

    Çünkü arada aracı bulunmuyor. Turkishwat, binlerce öğrencinin her gün ziyaret ettiği öğrenci platformudur. Bir çok acente bu nedenle Turkishwat ile çalışmak ister. Turkishwat ise en uygun biletlemeyi yapan ve güvenilirlik testini geçmiş acente ile çalışır. Bu acente ise Turkishwat ile çalışma devamlılığı sağlamak adına Turkishwat üzerinden gelen ziyaretçilere uygun bilet sunma garantisini vermiştir.Yani acenteye Turkishwat’ı zikretmeden soracağınız bilet fiyatı zikrettikten sonraki fiyattan farklı olabilir.

    11- Mağduriyet Yaşar mıyım?

    Turkishwat 2006 senesinden beridir Türkiye’den bu programa katılan öğrencilere hizmet etmektedir. Bir çok kurumla çalışmış ve binlerce öğrenciye yardımcı olmuştur. Dışarıdan alacağınız biletle ilgili yaşayacağınız sıkıntıyı ancak kendiniz ve çevreniz duyabilir. Turkishwat garantörlüğü ile sağlanan hizmette bir sıkıntı yaşamanız durumunda bunu forumlara aktarabilirsiniz. Unutmayınız ki Turkishwat ile çalışan hiç bir kurum binlerce ziyaretçisi olan bu site için böyle bir duruma düşmek istemez.

    12-Turkishwat Aracılığıyla Esnek Olmayan Uçak Bileti Alabilir miyim?

    Evet alabilirsiniz. Unutmayın , alacağınız biletin değişim ve iadesi belirli ceza karşılığında olabilir ya da hiç olmayabilir. Ceza miktarı, havayolu firmaları tarafından belirlenmektedir.

    13- Nasıl Başvurabilirim?

    Aşağıdaki linkteki formu doldurun ve bilgilerinizi bizlere gönderin. Formunuz otomatik olarak acente sistemine düşmekte ve vereceğiniz bilgilere göre en uygun biletleme çıkarılarak sizlere ulaşılmaktadır. Rezervasyon süresi 1 ile 3 gün arasında değişmektedir. Bilet alımı için vize sonucunuzu beklemenize gerek yoktur. Tüm biletlemeler olası problemler için %100 iade özelliklidir.



    Work and Travel Ekonomik Uçak Bileti | Work and Travel Haber Portalı
    Konu ozgursum tarafından (24-03-2015 Saat 04:52 AM ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Benzer Konular

  1. TW 2013 Resmi Uçak Bileti Kampanyası
    Konu Sahibi shinoda Forum TW Ucuz Bilet Organizasyonları
    Cevap: 35
    Son Mesaj : 17-10-2013, 07:07 PM
  2. Uçak bileti
    Konu Sahibi Berker Forum Work and Travel Genel Bilgi Alanı
    Cevap: 1
    Son Mesaj : 29-03-2013, 02:14 AM
  3. TW 2012 Uçak Bileti Resmi Kampanyası
    Konu Sahibi Ticket Service Forum TW Ucuz Bilet Organizasyonları
    Cevap: 74
    Son Mesaj : 21-11-2012, 12:26 AM
  4. Uçak Bileti
    Konu Sahibi 91erkut91 Forum Soru-Cevap Alanı (Yardım Masası)
    Cevap: 10
    Son Mesaj : 04-06-2012, 03:45 PM
  5. Uçak bileti...
    Konu Sahibi mctn Forum Soru-Cevap Alanı (Yardım Masası)
    Cevap: 1
    Son Mesaj : 13-07-2010, 12:20 PM

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •