Arkadaşlar Merhaba,

Bende bu yaz alabama orange beach MC donalsta çalışmak üzere başvurdum. Daha önce Amerikaya gitmişliğim oldu fakat tabi bu farklı bir program. Benim sormak istediğim çok önemli sorular var. Yeni olduğum için bu hususta biraz endişeliyim etraftan duyduklarımdan. Tecrübeli arkadaşların bilgilerinden faydalanmak isterim. Öncelikli sorum,

Kalma esnasında para çalınması özel eşyaların güvensizliği can güvenliği varmı ?
Etraftan bir kaç birşeyler duydum para çalınması,güvenli bir ortam olmayışı gibi,Kişisel eşyaların çalınması vs. Mesela yanımda bilgisayar götürmek istiyorum ne kadar güvenli ? Eger böyle aksi birşey varsa gerçekten vazgeçicem.

HCSM denilen sponsorun Kalma konusunda iyi olduğu söyleniyor fakat ne derece doğru bilginiz varmı?

Ayrıca konaklanan ortamında pis vs olduğunu duydum, böyle birşey ne derece doğru? Benim en endişelendiğim güvenlik konusu bilgisi olan bir arkadaş varsa sevinirim.

Alabama orange beach ile bilgisi olan bir arkadaş varmı ?

Bu yaz ALABAMA ORANGE BEACH MC DONALDS da çalışıcam bu eyalete gelen Türk arkadaşlar varsa irtibata geçilir en azından Türk Türk e kol kanat gerer.