Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Universite ogrencisinin; tek basina , kendisi gibi ogrencilerle ve kendi yaslarindaki diger Amerikali genclerle calisip beraber yasamaya bu denli cekinmesine anlam veremiyorum. Tek gitseniz de orada bir suru kisi olacak zaten. Bir suru Turk de olacak Rahat olun keyfini cikartin. Emin olun ki Amerikada gecireceginiz wati , baska birine bagimli sekilde yasamak en kotusudur.
Kesinlikle katılıyorum. Bana kalırsa da en mantıklısı o belki 2 kişi kabul edilebilir ama 4-5 kişilik guruplarla gidince oradaki adamlar da çekiniyor size katılmaya veya arasına almaya.Ama tek gidersen ki -amaç ingilizceni daha çok geliştirmekse bu daha iyi- seni daha çok benimsiyorlar, cunku onlar icin yabancı oluyorsun, ve daha cabuk benimsiyorlar,yalnız bırakmıyorlar. Ve bu sekilde de hem dilini hem kuturu daha iyi yasıyorsun, efendime soyliyeyim bi bowling turnuvası olur, beraber beysbol macına gitmek olsun super eglenceli oluyor, obur turlu almanya da turk mahallesine gidip avrupayı gezdim demek gibi En kotu ihtimalle danısmanlık firmanla konusursun seyahat kısmında yakınındaki kişilerle organize ederler hem yalnız olmazsın hem de o zamana kadar her seyin tadını cıkarırsınız zaten.