Merhaba arkadaşlar

6 ay önce internship için chicagoya geldim. şu an herşey çok güzel gidiyor. baya bi araştırdım ama bi türlü cevap bulamadım hiç bir yerde.departman müdürüm 1 sene daha kalmamı istiyor ve vizemi 1 sene daha uzatmak istiyorum . ne yapmam gerekiyor otelin ilk internship çalışanıyım bu yüzden onlarda pek ne yapacaklarını bilmiyorlar. sizce otel ve amerikadaki sponsorum kendi aralarında halledebilirmi bu işi. yoksa benimde bişeyler yapmam gerekiyor mu? otelin istekli olması yeterlimi vizemin 1 sene daha uzatılması için? otel 2 yıl kuralını kaldırıp 1 senelik daha j1 vizesi alabilirmi benim için? tekrardan j1 almam için 2 yıl kuralının kalkmasımı gerekiyor. yoksa 2 yıl kuralının j1 için bir sakıncası yok mu? daha önce böyle bi durumu olan arkadaş varsa bana yardımcı olsun lütfen! ona göre planlarımı yapacağım önümde 6 ayım daha var. bu süre yeterlimi vizemi uzatabilmem için?
selam mrx5 ben de bu sene internship yapmak istiyorum biraz bilgi verir misin? hangi bölümden mezun oldun, hangi acentayla gittin, ne kadara mal oldu, orda kazandığın para yeterli oluyor mu, tavsiye eder misin? giden birilerinin yardımına ihtiyacım var